Akciós termékek

Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Vízvezeték-szerelési anyagok

A vízszerelés különösen precíz munka, ezért kiemelten fontos, hogy jó minőségű, tartós alapanyagok felhasználásával végezzék. Cégünk a Henco, CPVC, Lern, Mofém és KPE, KLUDI termékeket forgalmazza.

Villanyszerelési anyagok

Cégünk vezetője maga is évekig szerelőként dolgozott, így személyesen tapasztalta meg, milyen fontos, hogy könnyen beszerezhető, ugyanakkor igazán jó minőségű alapanyagok álljanak a szakemberek rendelkezésére. Ebben szeretne üzletünk mindenki számára segítséget nyújtani. Cégünk a Tesla, Kontavill, Galea, Valena, Randevú, Nexus, Ganz KK, Oteo, Urbáno és Legrand, valamint a méltán népszerű Varilux és Tungsram termékeket forgalmazza. Árukínálatunkban a Szarvasi, Rába-Lux és Massive csillárok is megtalálhatóak.

Gázkészülékek

Gázkészülékeink kiemelkedő minőséget, könnyű és biztonságos kezelhetőséget nyújtanak minden felhasználó számára. Üzletünkben Mora, Vesta, Pelgrim, Indesit, Hajdú, Lampart, Zanussi, Gorenje és FÉG termékeket, továbbá GF-kazánokat forgalmazunk.


Kútalkatrészek

Széles választékban kínálunk alkatrészeket fúrt kutakhoz. Üzletünkben megtalálja a különböző kútfejeket, szűrőket, csatlakozókat, idomokat és szelepeket.


Szerszámok, szerszámgépek

A hivatásszerűen szereléssel foglalkozók, az otthonukat szépítgetők és a hobbibarkácsolók is megtalálhatnak nálunk minden eszközt, amire a minőségi munka elvégzéséhez szükségük lehet. Kéziszerszámaink a Berner, Work-It, Tooltech, Ceta Form, Super Ego márkákat képviselik, szerszámgépeink pedig a Ferm, Bosch, Black&Dekker, Klauss, Kress, Einhell cégek termékei.


Kerékpárok

A kerékpár az egyik legrégebbi közlekedési eszköz, népszerűsége azonban napjainkra sem csökkent, mivel könnyen karbantartható, környezetbarát és üzemanyagköltsége sincsen. Üzletünkben nagy választékban találhatóak városi használatra és nehéz terepviszonyokhoz tervezett biciklik is, melyekhez külön igény szerint alkatrészeket is szolgáltatunk Schwinn Csepel, Capriolo, Pannónia, Bike Lofty, Budapest típusokhoz.


Zárak, vasalatok

Ügyfeleink otthonának, munkahelyének biztonságáról a legjobb minőségű zárszerkezetekkel és vasalatokkal gondoskodunk. Az Elzett, Yardeni, HBZ, Master Lock márkanevek mindenki számára ismerősen csengenek: ezeket a termékeket találhatják meg árukínálatunkban.


Rögzítéstechnika

A tökéletes rögzítés és szigetelés biztosítására kimagasló minőségű ragasztókkal és tömítésekkel állunk vásárlóink rendelkezésére. Üzletünkben a Berner és Fisher cégek termékei egyaránt megtalálhatóak.


Háztartási és híradástechnikai gépek

Üzletünkben megtalálható minden olyan berendezés, amely vásárlóink mindennapi életét könnyebbé teszi. Gépeink egyszerűen kezelhetőek, forgalmi értékük több éves garanciát tartalmaz. Ügyfeleink kedvükre válogathatnak a Hauser, Nile, Philips, Bosch, Tefal, Bomann, DeLonghi, Szarvas, Electrolux és Braun termékek között. Üzletünk televíziók, rádiók és egyéb híradástechnikai készülékek nagy választékával várja vásárlóit. Árukínálatunk piacvezető márkák termékeiből áll, melyeket kedvező áron, garanciával kínálunk: egyaránt forgalmazunk LG, Hauser, Sony, Panasonic, Sharp, Sanyo, Videoton, Daewoo valamint Samsung, Funai és Aiwa termékeket. Forgalmazunk továbbá varrógépeket, varrógépek alkatrészeit.


Gépi és kéziszerszámok

A tavasszal kezdődő kerti munkákhoz ajánlunk kézi és gépi szerszámokat, rotációs kapákat, fűnyírókat, szegély- és sövénynyírókat elektromos és benzinüzemű kivitelben. Kézi szerszámok feje és nyele.

Széles választékát találja üzletünkben a locsoláshoz szükséges eszközöknek, szivattyúknak, házi vízműveknek, ezek kellékeinek, slagok, tömlők, csatlakozók, öntöző és szórófejek.


Stihl, Viking termékek