Akciós termékek

Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
PB-gáz házhoz-szállítás

gazfutárGázcsere-telepünk a legnagyobb forgalmat bonyolítja Kisújszálláson és a környéken található többi hasonló üzlet közül. Nyitvatartási időn belül díjtalanul vállaljuk a megrendelt mennyiség házhozszállítását. Különleges igény esetén hétvégén is ügyfeleink rendelkezésére állunk!

Kulcsmásolás
kulcsmasolas
Autókulcsokat, lakás-és kapukulcsokat, lakatkulcsokat, fiók- és szekrénykulcsokat, valamint vezérkulcsos zárrendszereket egyaránt forgalmazunk, illetve készítünk mintadarab alapján. Speciális kialakítású kulcsok elkészítését néhány napos határidővel vállaljuk.

Falfűtés-szerelés

falfutesA falfűtés az egyik legkorszerűbb fűtési mód. Energiatakarékos, környezetbarát megoldás, ugyanakkor sokkal esztétikusabb, mint a hagyományos technikák, mivel a csőrendszer nem foglal helyet a fal külső felületén. Igény esetén hűtőrendszerként is használható. Cégünk a falfűtőrendszerek területi képviseletét látja el Kisújszálláson és környékén.


Árubeszerzésarubeszerzes


Amennyiben vásárlónk olyan termékre vágyik, melyet raktárkészletünk nem tartalmaz, megrendelheti nálunk. Rövid, 1-2 napos határidővel beszerezzük a kívánt árucikket. Kisújszálláson és környékén igény szerint házhozszállítást is vállalunk!


Számítógép-szervizelés


szamtekszerviz

Vállaljuk számítógépek szervizelését, karbantartását, akár helyszínen is. Kérésére házhoz megyünk, otthonában, telephelyén, székhelyén végezzük el a szükséges javításokat. Vállaljuk továbbá egyedi konfigurációk összeállítását, régebbi típusok frissítését, feljavítását, megrendelésre egyedi alkatrészek beszerzését, beüzemelését. Cégek és közületek részére átalánydíjas, vagy eseti megbízás alapján is.